sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Integritetspolicy

Individens personliga integritet och säkerheten för dennes personuppgifter är viktig för Confivo som ansvarar för att se till att alla personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning.

Confivo förbinder sig, att under inga omständigheter sälja, vidarebefordra eller på annat sätt lämna ut din e-postadress till någon utomstående organisation när du registrerar den på denna webbplats. Inte heller kan någon annan besökare på hemsidan komma över uppgifter som rör dig. Genom registreringen på webbplatsen ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter i vår databas.

Information till besökare om användandet av webbkakor/cookies på denna webbplats

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

  • Att webbplatsen innehåller cookies
  • Vad dessa cookies används till och
  • Hur cookies kan undvikas

På denna webbplats används cookies för att registrera generell besöksstatistik. Ingen statistik spåras till en unik användare. Hela Confivo.se är krypterad via SSL så den eventuella datan du anger här skickas säkert mellan din webbläsare och våra servrar.

Om du inte accepterar användning av cookies kan du enkelt aktivera och deaktivera tillåtelse för cookies i din webbläsare genom att klicka på knappen längst ner i fotnoten på vår hemsida. Var medveten om att denna webbplats endast använder cookies för att förenkla för dig. Om du väljer att ta bort lagring av cookies i din webbläsare kan vi eventuellt inte ge dig den service som efterfrågas.

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Förordningen började gälla den 25 maj 2018 och ersätter då personuppgiftslagen (PuL). Confivo utför all hantering av personuppgifter i enlighet med denna lag. 

Avregistrering

Önskar du du avregistrera dig vänligen skicka ett email med för- och efternamn samt din e-postadress som du vill få avregistrerat till . Vi skickar därefter en bekräftelse till dig så fort som möjligt.

 

Kundutlåtanden