sv SV da DA en EN fi FI is IS no NO

Om oss

Confivo agerar som en förlängd arm, distributör, för tillverkare av högteknologiska kvalitetsprodukter och mjukvara, med globala välrenommerade referenser, till den Nordiska marknaden.

Vi tillhandahåller universella och  smarta bokskannrar som kan användas för att snabbt, enkelt och med intelligent mjukvara skanna in med hög kvalitet en mängd olika objekt såsom kvitton, fakturor, specifikationer, certifikat, betyg, bilder, skisser, ritningar, visitkort, anteckningar, tidningar och även fysiska objekt (skulpturer, prototyper, kläder, leksaker, ed).

I vårt sortiment finns även en bred portfölj av mikrofilmsskanningsutrustning för applikationer lämpade för biblioteks-, statliga och företagsmiljöer till större produktionsskannrar med höga hastigheter (>1000 sidor / minut) där kvalitén på bilderna säkerställs med hjälp av patenterad teknik.

Vi erbjuder även mjukvara som möjliggör att konvertera mikrofilm till ett digitalt format som kan ses från vilken dator som helst kopplad till en databas. Kostnaden är betydligt lägre än någon annan metod för filmskanning. Film indexeras med hjälp av etiketten på film- eller titelfältet på mikrofilm/fiche och hanteras, upplevelsemässigt, på samma sätt som en vanlig mikrofilmläsare/skrivare.

Vårt mål är att bygga upp långsiktiga relationer där vi och våra partners arbetar i nära samarbete med er som kund, för att hitta lösningar som förenklar er tillvaro och hjälper er att uppnå era mål.

confivo bg statement2

Kundutlåtanden